Missie

Snugglezzz produceert slaapzakken in ons eigen Nederland! Hierdoor zijn wij in staat de product controle nauwkeurig te volgen en snel op nieuwe ontwikkelingen te kunnen reageren!

Ook een bepalende factor is om de slaapzakken in Nederland te produceren en bijvoorbeeld niet in China. Dit met de gedachtegang geen kinderen in grote fabrieken onder vreselijke omstandigheden te laten werken.

Onze Missie

Onze missie is het bevorderen van een gezonde slaap. Bovendien vinden wij het van belang dat je voor binnen en buiten een warme slaapzak hebt die fijn en comfortabel aanvoelt.

Natuurlijk hebben we ook ons best gedaan een leuk uitziende slaapzak te maken met vele vrolijke prints.

Verdere punten die bij ons erg belangrijk zijn: Veiligheid, comfort en kwaliteit. Dus wanneer je besluit om een slaapzak van Snugglezzz aan te schaffen kun je ervan overtuigd zijn dat:

  • je kiest voor een  slaapzak die voldoet aan de hedendaagse voorwaarden en behoeften.
  • je kiest voor een slaapzak met een mooie print van goede kwaliteit en met een stevige rits.
  • je kiest voor een slaapzak die alleen gebruik maakt van kwalitatief stevige materialen en mooie stoffen met vrolijke prints.
  • je kiest voor een merk dat de grootste collectie volwassen slaapzakken aanbiedt!
  • je kiest voor een slaapzak die je zowel overdag als in de avond beschermt tegen de kou.
  • je kiest voor een fairtrade slaapzak, die voldoen aan het Oeko-tex keurmerk (geen schadelijke stoffen, beter voor de huid en gezondheid).