Shipping policy

Als de maat of de kleur van uw artikel niet goed is, dan kunt u dit artikel binnen 14 dagen ruilen. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. D.w.z. u stuurt het om te ruilen artikel op uw kosten terug naar Snugglezzz Cosi adult sleepwear en wij sturen op onze kosten een nieuw artikel naar u.

Bent u, ondanks dat wij ons uiterste best doen u een goed artikel te leveren, om welke reden dan ook, niet tevreden dan mag u uw bestelling of een deel ervan binnen 14 dagen retourneren. Verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Na ontvangst van uw retourzending maken wij het bedrag excl. verzendkosten zo spoedig mogelijk over op uw rekening. Indien u als klant een door ons toedoen een verkeerd artikel heeft ontvangen, zijn de kosten voor retourneren voor ons en sturen wij u zonder kosten het juiste artikel.

Uiteraard moeten de artikelen ongedragen, schoon en zonder vlekken aan ons geretourneerd worden. Artikelen met vlekken kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij vragen u te allen tijde, voordat u een artikel retourneert of om wilt ruilen vooraf contact met ons team op te nemen per e-mail naar info@snugglezzz.nl. Vermeldt u het factuurnummer en de reden waarom het product niet aan uw verwachtingen voldoet. 

De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien:

  • De kleding gedragen of gewassen is
  • U zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • De eventuele originele verpakking of het eventuele label ontbreekt
  • U niet van te voren per mail uw retourzending aanmeldt

Zorg dat het artikel goed is verpakt in bijvoorbeeld een stevige doos. Sluit in deze doos ook de email communicatie en het factuur nummer van de aankoop bij als u een garantie, retour of omruil verzoek verstuurd. 

Het retour adres is:

Snugglezzz
Rijkssstraatweg 449
2025 DC Haarlem
The Netherlands